B2B
SaaS

SaaS

Forkortelsen SaaS står for Software-as-a-service. Begrebet omfatter digitale løsninger, der automatiserer administrativt arbejde i virksomheder.

Som udgangspunkt er det en abonnement-baseret forretningsmodel, så hvis du bruger en digital løsning af en SaaS virksomhed betaler du et bestemt kontingent hver måned. Til gengæld behøver du ikke at downloade eller installere nogen software, men får adgang til hele systemet online. Det gør det meget nemmere at bruge - og især hvis du ikke er ekspert indenfor IT.

Eftersom alt foregår online, bliver data gemt i sikre Cloud-Systemer. Det sparer yderligere lagerplads på computeren og på den måde kan virksomheden dele adgange mellem flere medarbejdere.

SaaS er en god måde til at gør det nemmere at drive din virksomhed. Med en digital løsning minimerer du desuden risikoen for fejlberegninger eller lignede. Samtidig sparer du tid og penge, og kræfterne kan bruges på mere væsentlige opgaver for jeres virksomhed.

Forkortelsen SaaS står for Software as a service.
SaaS omfatter digitale løsninger, der automatiserer salg og administrativt arbejde i B2B virksomheder.
Ofte er SaaS digitale løsninger baseret på et abonnement forretningsmodel, som typisk giver adgang til hele systemet online.

Med øget konkurrence, har salgsaktiviteter og komplekse processer omkring det rigtige indhold til kundeemner øget behovet for salgsfremmende løsninger som sales enablement.

SaaS virksomhederSaaS


Sales enablement

Name E-mail Message Submit