B2B
B2B websites

B2B websites


B2B corporate websites

B2B corporate websites

Optimal visning af b2b corporate website på alle platforme.
Få udviklet responsive website løsninger, som sikrer, at dit b2b website vises optimalt uanset platform. Øg din konvertering med en responsive corporate website løsning.

B2B


B2B website design

B2B website design

Video markedsføring
Teknologiens fremdrift giver mulighed for helt nye måder at markedsføre sin virksomhed på. De seneste år har man set en kæmpe fremgang i video markedsføring, og dette er med god grund. Ved at lave en videoannonce kan man på meget få sekunder få spredt sit budskab/produkt på klareste vis.

Der er mange forskellige platforme, hvorpå man kan fremvise sin videoannonce. De sidste mange år har tv-reklamer været at fortrække, men med internettets indtog, så er videoannoncer på nettet boomet frem. Især på de sociale medier er der mange videoannoncer at finde. Dette kan blandt andet begrundes med de mange brugere, som man kan nå ud til over hele verden. Hvis du bestemmer dig for at benytte videoer i markedsføringen, så kan det godt betale sig at rådføre sig med en ekspert, så man får det bedst mulige produkt, som kan give det største afkast.

B2B website inspiration

B2B website inspiration

LinkedIn annoncering
LinkedIn er en erhvervsorienteret social netværksside, hvor virksomheder har mulighed for at finde deres kommende medarbejder. Det er en side, hvorigennem man opretholder kontakt til sit professionelle netværk. LinkedIn er et oplagt valg at bruge, når man skal annoncer for sin virksomhed. Det er nemlig en rigtig god platform til at komme i kontakt med personer, som har samme præferencer, som din virksomhed.

At annoncere på LinkedIn er en metode til at udvide dit arbejdsnetværk. Dette gælder både i forhold til kunder, men det giver dig også muligheden for at finde nye dygtige medarbejder, som kan hjælpe din virksomhed endnu mere frem.

B2B responsive websites

B2B responsive websites

Konverteringsoptimering
Konverteringsoptimering er et rigtig vigtigt redskab, når det kommer til at tiltrække nye og flere kunder. Når man snakket om konvertering, så kan det være flere forskellige ting, men det er hovedsagligt en proces, som du gerne vil have en besøgende til at foretage. Hvis der er tale om en webshop, så kan konverteringen fx være et køb, men det kan også være tilmelding af et nyhedsbrev eller en indsendt formular.

Før man kan lave en konverteringsoptimering, så skal man kende konverteringsraten. Denne rate fortæller, hvor mange af de besøgende der konvertere til fx kunder. Når du kender raten, kan du nemlig begynde et optimere din B2B website

. Konverteringsoptimering kan bestå af mange forskellige processer, men det kan også være så simpelt, som bare at lave køb-knappen lidt større. Hvis du beslutter dig for at få foretaget en konverteringsoptimering, så er der flere virksomheder, som kan hjælpe dig gennem hele processen med professionelle hjemmesider , så du får et professionelt resultat.
B2B websites

Name E-mail Message Submit